sv en

FAQ FRAKT OCH LEVERANS

  • FRAKT

Frakten inom Sverige kostar 49kr. Beställer du för 999kr eller mer är frakten alltid gratis.

Storleksbyte eller byte av vara är också alltid gratis.

  • LEVERANSTID

Leveranstid inom Sverige är 1-3 dagar. 

Vi skickar din beställning med Postnord eller DHL och ditt paket levereras till din brevlåda eller till närmsta ombud.

Du kommer att få ett sms eller ett mail när ditt paket är redo för upphämtning.

Under röda dagar och lansering av nya kollektioner kan leveransen ta lite längre tid än vanligt.

  • HAR NI NÅGON BUTIK?

Elly Pistol är ett onlinebrand och vår butik www.ellypistol.com är det enda stället i hela världen som du kan köpa äkta Elly Pistol kläder.

  • VAD ÄR EN FÖRHANDSBESTÄLLNING?

En förhandsbeställning betyder att en specifik vara sålde slut väldigt snabbt och på grund av stort intresse ifrån våra kunder har vi beslutat att tillverka ett fåtal extra. När lagerstatusen är Förhandsbeställning betyder det att varan är påväg till oss.

Om du lägger en förhandsbeställning reserverar du en av dessa och är därmed garanterad att få tag i ett exemplar innan det säljer slut igen. Så snart varan kommer till vårt lager kommer din beställning att skickas ut till dig.

  • FRAKTKOSTNAD

Fraktkostnaden på 49kr läggs till din order i kassan och är medräknad i totalbeloppet på din order. 

  • MIN BESTÄLLNING HAR INTE KOMMIT

Har din beställning inte kommit trots att det gått flera dagar? Don't worry! Vi hjälper dig. Kontakta oss, och uppge ditt ordernummer som du fick i ditt bekfrästelsemail när du la din order.

Antagligen ligger paketet redan och väntar på att du ska hämta upp det men posten kan ha missat att skicka en notis till dig. Kolla om du fått ett sms, email eller brev-avi ifrån Postnord eller DHL.

  • JAG HAR INTE FÅTT NÅGON ORDERBEKRÄFTELSE

Om du inte har fått någon orderbekräftelse ifrån Elly Pistol så kolla i din skräppost. Ibland hamnar mailet där istället. Om du fortfarande inte hittar något så kontakta oss så ska vi se vad som kan vara fel. 

  • KAN JAG AVBESTÄLLA MIN ORDER?

Vi packar och skickar ut alla beställningar väldigt fort, så vill du avbeställa din order måste du kontakta oss supersnabbt. Du kan avboka din beställning så länge vi inte hunnit skicka den eller din faktura.

  • OUTLÖSTA PAKET

Outlösta paket innebär att Posten tar ut en extra kostnad på 170kr som vi kommer att debitera kund. Denna kostnad plus returfrakt för returen tillbaka till Elly Pistol kommer att debiteras kunden.

  • KAN JAG ÄNDRA LEVERANSADRESS?

Vi packar och skickar ut alla beställningar väldigt fort, så vill du ändra adress måste du kontakta oss supersnabbt. Du kan ändra adress på din beställning så länge vi inte hunnit skicka den.

Produkter

Handla

Information

Svenska English