sv en

KÖP FÖR 2000 KR OCH FÅ ETT PRESENTKORT PÅ 300 KR.

Co-ords - Färdiga paket med matchande set för damer

Vi älskar denna co-ords trend och vi har allt du behöver för den perfekta outfiten.
Våra matchande set gör att du verkligen står ut. På ett vis som endast ett äkta Elly Pistol babe kan göra.

 

Dina valda filter:

Filtrera efter Färg:

Filtrera efter Storlek:

Sortera efter:

Paketprodukter eller Co-ords hetare än någonsin.

Co-ords trenden är hetare än någonsin och vi älskar det! Genom att kombinera våra sköna hoodies med våra coola leggings så får du en perfect match made in heaven! Oavsett om du känner dig cool, tuff, sportig, söt eller trendig så har vi något som just passar dig. Dra på dig ett av våra snygga set för att skapa den ultimata streetstyle-looken. Mode är ett av alla sätten att uttrycka sig på och vi vill att våra sköna co-ords ska ge dig självförtroendet att gå ut och ta världen med storm, som bara en riktig #Pistolbabe kan göra!

Våra snygga set för tjejer består av både överdel och underdel, med våra sköna hoodies i mjukt bomull och borstad insida samt våra coola leggings som även dom är sydda i bomull för din komfort. I alla co-ords får du med något av våra egendesignade mobilskal för att komplettera street-looken ytterligare.

Vill du ta din streetstyle till nästa nivå? Missa då inte att klicka hem våra snygga set för damer där designen, detaljerna och komforten gör jobbet åt dig. Vi har ambitionen att alla våra plagg ska utstråla attityd och självkänsla, precis som du! ELLY PISTOL har co-ords för både herrar & damer, såväl som för tjejer & killar och vi vill att alla våra plagg ska vara unika.

Produkter

Handla

Information

Svenska English